H  ιστοσελίδα  tserdaneli.gr χρησιμοποιεί HTTPS (ασφάλεια σύνδεσης).

Όροι χρήσης & πολιτική προστασίας

Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας   tserdaneli.gr, συμπεριλαμβανομένων λογοτύπων, φωτογραφιών, παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και διέπονται από ελληνικούς και διεθνείς νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας και πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται από το νόμο η αναπαραγωγή, η αντιγραφή, η αναδημοσίευση, η αποθήκευση, η πώληση, η μετάδοση, η διανομή, η μεταφόρτωση ή η αλλοίωση των πληροφοριών από αυτή την ιστοσελίδα χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας.

Είστε ελεύθεροι να επισκέπτεστε  την ιστοσελίδα μας  tserdaneli.gr,  χωρίς να δώσετε καμία προσωπική λεπτομέρεια. Σε περίπτωση που επιλέξετε να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που περιλαμβάνει οποιαδήποτε μορφή προσωπικών δεδομένων, θα το χειριστούμε με απόλυτη εμπιστευτικότητα και υπό την αυστηρότερη ασφάλεια.

Οι πληροφορίες και το υλικό που περιέχονται στη tserdaneli.gr, έχουν ως σκοπό την παροχή πληροφοριών και δεν αποτελούν επαγγελματικές συμβουλές. Παρότι έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι παρεχόμενες πληροφορίες, το υλικό και οι σύνδεσμοι (links) να είναι ακριβείς, δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ζημίες που θα προκληθούν εξαιτίας χρήσεως κατά οποιοδήποτε τρόπο αυτών των πληροφοριών, του υλικού ή των συνδέσμων (links).

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η tserdaneli.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας)  των επισκεπτών μόνο εάν ο επισκέπτης τα καταχωρήσει στη φόρμα επικοινωνίας ή newsletter και τα  χρησιμοποιούμε με τη σαφή συγκατάθεση των εν λόγω επισκεπτών για την ενημέρωσή τους σε αιτήματα τους, για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της παρούσας επαγγελματικής δραστηριότητας καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων για τους πιθανούς πελάτες.

Δεν  μοιραζόμαστε τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας που υποβάλλονται στην ιστοσελίδα με οποιονδήποτε τρίτο, εκτός εάν έχει τη σαφή συγκατάθεση του χρήστη ή αυτό απαιτείται από το νόμο.

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια και δεσμευόμαστε να αντιμετωπίζουμε με απόλυτη εμπιστευτικότητα τα στοιχεία των πελατών/επισκεπτών.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΩΝ

Η tserdaneli.gr δεν υποχρεώνει στην εγγραφή χρηστών, δεν ασχολείται ούτε συγκεντρώνει προσωπικά δεδομένα σχετικά με παιδιά ή χρήστες του διαδικτύου ηλικίας κάτω των 18 ετών, χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων τους.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αν έχετε καταχωρίσει προσωπικά σας στοιχεία στη φόρμα επικοινωνίας της παρούσας ιστοσελίδας κι επιθυμείτε τη διαγραφή τους,  μπορείτε να επικοινωνήσατε είτε τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην παρούσα ιστοσελίδα είτε να αποστείλετε αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας με την ένδειξη διαγραφή

COOKIES & GOOGLE ANALYTICS

Η tserdaneli.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies ή google analytics μόνο για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη δημοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των σελίδων και των υποσέλιδών της, είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα μας ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των επισκέπτών/πελατών μας.

ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ (LOG FILES)

Όπως ισχύει για τις περισσότερες ιστοσελίδες, συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες και τις αποθηκεύουμε σε αρχεία καταγραφής. Αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται  να περιλαμβάνουν IP διευθύνσεις, τύπο προγράμματος περιήγησης, σελίδες παραπομπής / εξόδου, λειτουργικό σύστημα, ημερομηνία / ώρα επίσκεψης και δεδομένα clickstream Θα συλλέξουμε, επίσης, πληροφορίες για συγκεκριμένες συσκευές (όπως την έκδοση του λειτουργικού συστήματος).

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για λόγους τεχνικούς και ασφαλείας καθώς και  για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Η tserdaneli.gr παρέχει συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες, τις οποίες δεν ελέγχει. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την πολιτική απορρήτου αυτών των ιστοσελίδων ή την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες/επισκέπτες της   tserdaneli.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την παρούσα ιστοσελίδα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Η παραπάνω πολιτική τηρεί τους ισχύοντες ελληνικούς νόμους περί προστασίας δεδομένων. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε την πολιτική της για την προστασία των δεδομένων προκειμένου να συμμορφωθούμε  με τη σχετική ελληνική νομοθεσία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Για κάθε είδους πληροφορίες, διευκρινίσεις, υποβολή οποιουδήποτε αιτήματος, όπως μεταξύ άλλων επικοινωνία με το διαχειριστή της ιστοσελίδας ή αίτημα για δικαιώματα αναπαραγωγής οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου της ιστοσελίδας, καθώς και για αιτήσεις έγκρισης αναπαραγωγής περιεχομένου μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2118008568 , ή να αποστείλετέ ηλεκτρονικό μήνυμα στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

Βιογραφικό

 

new

Είμαι κάτοχος του διπλώματος Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής του Ι.Ε.Κ. Σιβιτανίδειου Δημόσιας Σχολής Αθηνών (1χρόνου με υποτροφία) & του Πτυχίου Διατροφής - Διαιτολογίας του τομέα Υγείας και Πρόνοιας Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχόλης Τεχνών και Επαγγελμάτων 3 χρόνων. Έκανα την πρακτική μου εκπαίδευση στη Γενική Κλινική Καλλιθέας, παράλληλα με τις σπουδές Διατροφής - Διαιτολογίας στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Αθηνών.

 

ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ: Από το 2006 που αποφοίτησα με επιτυχία, έχω δουλέψει ως Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής και Σύμβουλος Διατροφής Σωματικής Ευεξίας, σε Iατρικό Iδιωτικό Kέντρο Αθηνών για 2 χρόνια στην εταιρία Cryomedica Diet Center.

 

Στην συνέχεια, το 2008 και για 2,5 χρόνια, συνεργάστηκα σε Παθολογικό Ιατρείο στην Περιοχή Βύρωνος-Καισαριανής ως Διατροφικός Σύμβουλος Σωματικής Ευεξίας, στο τμήμα Διατροφής & Δίαιτας του Ιατρείου, ως ιδιωτικός υπάλληλος στην υπεύθυνη συγκεκριμένη θέση.

 

Μέχρι και σήμερα παρακολουθώ σεμινάρια και διαλέξεις του επαγγέλματός μου.

 

Πλέον με εμπειρία 14 χρόνων προϋπηρεσίας σε Κέντρα Αδυνατίσματος, Ομορφιάς & Ιατρεία, με πληθώρα περιστατικών όλα αυτά τα χρόνια, πήρα με χαρά την θετική, όμορφη απόφαση και άνοιξα ένα Σύγχρονο Πολυχώρο Σωματικής Ευεξίας, Διατροφής & Αισθητικής Προσώπου & Σώματος, στην όμορφη κεντρική πλατεία Καισαριανής, πάντα μαζί με την καλύτερη Επιστημονικά Υπεύθυνη Ομάδα Διατροφής & Αισθητικής του σύγχρονου χώρου μας.

 

Σας περιμένουμε με σεβασμό, αγάπη, εκτίμηση & εργατικότητα προς εσάς, στον δικό μας Υγιεινό, Ελαφρύ και Γεμάτο Θετική Ενέργεια & Ευεξία κόσμο, στον όμορφο, ζεστό, φιλόξενο, σύγχρονο πολυχώρο μας, πάντα με τις καλύτερες υπηρεσίες, να σας περιμένουν κοντά μας...!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπηρεσίες πολυχώρου

 

Ο καινούριος όμορφος πολυχώρος μας, σας προσφέρει με χαρά τις σύγχρονες υπηρεσίες του, από την άρτια καταρτισμένη ομάδα Διαιτολόγων και Αισθητικών που συνεργαζόμαστε και σας προσφέρουμε τις καλύτερες συμβουλές και υπηρεσίες για το σώμα και πρόσωπο όπως:

 

» Συμβουλές και υπηρεσίες σωματικής ευεξίας.
» Συμβουλές και υπηρεσίες διατροφής και δίαιτας.
» Συμβουλές και υπηρεσίες ομορφιάς και κομψότητας.
» Συμβουλές και υπηρεσίες αισθητικής σώματος και προσώπου.
» Μηχανήματα αδυνατίσματος.
» Μηχανήματα περιποιήσεις προσώπου.
» Laser για αποτρίχωση σε όλο το σώμα και το πρόσωπο.
» Μασάζ θεραπευτικό, χαλάρωσης για όλο το σώμα.
» Καθαρισμοί προσώπου.
» Διαβάστε αναλυτικά από κάτω στο τιμοκατάλογο, με κάθε λεπτομέρεια, όλες τις υπηρεσίες μας ή καλέστε μας στο 2107247404 για να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με τις επιστημονικά υπεύθυνες αισθητικούς του πολυχώρου μας.

 

 

 

 

Διατροφή & Δίαιτα

 

Στον Πολυχώρο Σωματικής Ευεξίας Διατροφής & Δίαιτας, δεν προπληρώνετε πακέτα και μήνες προγραμμάτων διατροφής.

 

Κοντά μας, με την καλύτερη επιστημονικά υπεύθυνη ομάδα του πολυχώρου, θα έχετε προγράμματα Διατροφής & Δίαιτας, με διαιτολογικό εξοπλισμό νέας γενιάς, για ακριβή αποτελέσματα ατομικών σωματομετρήσεων, ανάλυση σύσταση σώματος, μέτρηση βασικού μεταβολισμού 24ώρου, σπλαχνικό λίπος, ολικό λίπος σώματος, κ.α.

 

Υπηρεσίες:

 

• Παχυσαρκία
• Παθολογικές καταστάσεις
• Αθλητική διατροφή
• Διατροφικές διαταραχές όπως:
• Ανορεξία
• Βουλιμία
• Διατροφή εγκυμοσύνης & θηλασμού
• Διατροφή Παιδιών & Εφήβων
• Διατροφή Χορτοφάγων, Vegan κ.α.

 

Για την πρώτη, ΝΕΑ μας συνεδρία το κόστος είναι στα 50 ευρώ και το κάθε επόμενο ΤΡΕΧΟΝ ραντεβού σας, ανά μισό μήνα ή ανά μήνα αν θέλετε, το κόστος είναι στα 25ευρώ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ δίνεται εφόρου ζωής ανά 3 μήνες, που βγαίνουν 5 ΔΩΡΕΑΝ συνεδρίες/ραντεβού τον χρόνο, για την όμορφη διατήρηση & συντήρηση των κιλών και του λίπους που καταφέρατε και χάσατε κοντά μας!

 

Αναλαμβάνουμε περιστατικά εξ’αποστάσεως για προγράμματα διατροφής & δίαιτας μέσω e-mail/Skype.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2107247404.

 

 

 

 

 

 

 

Χρήσιμες Συμβουλές


❤ Το άγχος της καθημερινότητας επιτάσσει περισσότερο την ανάγκη περιποίησης του σώματος μας. Εκτός από τις χρήσιμες συμβουλές που θα έχετε από εμάς στις συνεδρίες μας ένα μασάζ αποτελεί μια καλή λύση για να αποφορτίσετε από τον οργανισμό την ένταση και το στρες.


❤ Οι θεραπείες αυτές που θα σας παρέχουν πολλά θεραπευτικά οφέλη στον οργανισμό και χειροπρακτικά & μηχανικά με τα διαφορά σύγχρονα μηχανήματα αισθητικής και ομορφιάς, αναβαθμίζουν την ποιότητα της υγείας μας και σαφώς μας γεμίζουν με θετική ενέργεια, ευεξία, ομορφιά και δύναμη μέσα και έξω!

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Όνομα:
E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα:
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες:


ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 74, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Τηλ.: 2107247404
d.tserdaneli_diet@yahoo.gr

Μπορείτε να έρθετε κοντά μας πιο γρήγορα και εύκολα
με το μέτρο με την μπλε γραμμή και κατεβαίνετε
στάση Ευαγγελισμος και μετα παίρνετε το λεωφορείο 224
και κατεβαίνετε στάση Παναγίτσα στην πλατεία
της Καισαριανής! Και με το δικό σας μέσο βολεύει αρκετά
ο περιφερειακός Υμηττού και η Αττική οδός!