Υλικά:
Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κοτόπουλο με τα υλικά της μαρινάδας και μαρινάρουμε το κοτόπουλο για 1 ώρα. Κατόπιν, σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα και να ψηθεί. Προσθέτουμε το εστραγκόν, τον αρακά και τα κολοκυθάκια, συνεχίζοντας το μαγείρεμα. Ταυτόχρονα, βράζουμε τα ζυμαρικά σε νερο που κοχλάζει, όπου έχουμε προσθέτουμε αλάτι. Προσθέτουμε στο τηγάνι το μπρόκολο, 1 φλυτζάνι από το νερό των ζυμαρικών, αλάτι, πιπέρι και το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα ζυμαρικά απευθείας από την κατσαρόλα. Τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα και αποσύρουμε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα ντοματίνια και τον βασιλικό, σοτάρουμε για 2’ και αποσύρουμε. Σερβίρουμε τη μακαρονάδα με τα ντοματίνια και προαιρετικά με ψιλοκομμένο μαϊντανό και παρμεζάνα.