Υλικά:
6 μεγάλα αυγά
2 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
1 κολοκυθάκι, ψιλοκομμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε λεπτές φέτες
1/2 πράσο, κομμένο σε ροδελάκια
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/4 κ.γ. πάπρικα
100 γρ. μοτσαρέλα light
αλάτι/πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνεις το ελαιόλαδο και ρίχνεις τις πατάτες, το πράσο, την πιπεριά και τα κρεμμυδάκια. Αλατοπιπερώνεις. Σοτάρεις ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα και τα αφήνεις να μαλακώσουν και να ψηθούν για περίπου 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτεις το κολοκυθάκι και μαγειρεύεις για ακόμα 3 λεπτά. Αποσύρεις από τη φωτιά. Σε ένα μπολ χτυπάς τα αυγά προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα. Σε μια φόρμα για τάρτα ή σε ένα ταψάκι, αφού αλείψεις τα τοιχώματα με λίγο λάδι, απλώνεις τα λαχανικά και περιχύνεις με τα αυγά. Πασπαλίζεις με μοτσαρέλα και ψήνεις για περίπου 20-25 σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει.
Θερμίδες: 210 kcals