Υλικά:
350 γρ. ντοματίνια
1 κ.σ. ζάχαρη καστανή
2 σκ. σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
1/2 κ.σ. κόκκους πιπέρι
2-3 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
2-3 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
½ κ.γ. κύμινο τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το γιαούρτι:
350 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
¼ κ.γ. τσίλι
Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 °C στον αέρα. Βάζουμε σε ένα ταψί όλα τα υλικά για τα ντοματίνια, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, τα ψήνουμε για 20 λεπτά και τα αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε όλα τα υλικά για το γιαούρτι σε ένα μπολ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τα ντοματίνια και σουσάμι.
Θερμίδες: 320kcals