Υλικά:
8 μπούτια κοτόπουλου με κόκαλα, με το δέρμα (περίπου 3 κιλά συνολικά)
1 ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher, χωρισμένο
½ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο, χωρισμένο
1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε 8 φέτες
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
6 κόκκινα ραπανάκια
1 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο
2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού (από 1 λεμόνι)
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
4 φέτες μπαγκέτας, ψημένες
Θερμίδες: 420kcals